Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne Familia

Adres obiektu Krotoszyńska 18, 51-009 Wrocław
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Danusia i Włodek
Dodano: 2017-07-17
Pobyt od: 2017-07-14 do 2017-07-16 IP: xx.227.216.163
 
 
  

Fajne miejsce noclegowe z dala od zgiełku wielkiego miasta, ale dobrze skomunikowane z centrum. Gospodarze bardzo mili i sympatyczni. Pokoje i łazienki czyściutkie, aneks kuchenny wystarczający, żeby przygotować śniadanie czy kolację. Dom położony w ogrodzie, cisza i spokój. Możliwość przyjazdu z psem, co dla nas było bardzo ważne. Na pewno jeszcze nie raz skorzystamy z pokoi gościnnych FAMILIA. Polecamy!


 
 

Urszula Zielińska
Dodano: 2017-07-13
Pobyt od: 2017-07-05 do 2017-07-11 IP: xx.31.143.56
 
 
    

Jeśli chcesz spędzić kilka nocy we Wrocławiu w cichej i spokojnej okolicy, bez zgiełku dużego miasta, to szczerze polecam Pokoje gościnne Familia. Gospodarze bardzo mili,pomocni w każdej sytuacji. Pokoje bardzo przytulne i czyste, łazienki także. Lokalizacja super tylko 15 min.i z tego cichego zakątka jesteśmy w samym centrum miasta. Jeśli kiedykolwiek będę we Wrocławiu wròcę tu na pewno.


 
 

Jacek W.
Dodano: 2016-07-11
Pobyt od: 2016-07-08 do 2016-07-10 IP: xx.28.30.154
 
 
   

Nie ma tu jeszcze opinii, więc z przyjemnością dodam swoją. Obiekt znajduje się bowiem w cichej i spokojnej podmiejskiej okolicy* z bardzo dobrym połączeniem do centrum, a bardzo miła i serdeczna właścicielka, czyste pokoje, miła dla oka brzoskwiniowo-pomarańczowa tonacja pomieszczeń, kuchnia i salonik/jadalnia z telewizorem (wygląd i wyposażenie pomieszczeń są takie jak na zdjęciach) sprawiają, że można poczuć się tam jak w domu. Słowem, bardzo dobre i przytulne miejsce na nocleg, które szczerze polecam i do którego w razie potrzeby i możliwości chętnie wrócę. *Jeśli ktoś nie rozstaje się z rowerem, na pewno znajdzie tam sobie miejsce do jeżdżenia po lesie.


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wrocław w przewodniku

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

7 powodów, dla których warto odwiedzić Wrocław

Pełen atrakcji, kolorowy, tętniący życiem i gościnny. Taki jest Wrocław. Oto 7 powodów, dla których to idealny kierunek na weekendowy wypad.

Akrylowy tunel

Afrykarium we Wrocławiu

Rekiny, hipopotamy i inni mieszkańcy środowiska wodnego Czarnego Lądu czekają na odwiedzających we wrocławskim Afrykarium.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie